kep kep

Ingyenes síoktatás

Minden 3 év feletti gyermeknek napi 2 x 2 óra ingyenes oktatást biztosítunk kezdő és haladó szinten, felnőttek opcionálisan napi 1 x 2 órában. Kivétel Gerlitzen, ahol egyes ajánlatoknál 4 napon keresztül napi 1 x 1,5 óra ingyenes kezdő oktatás biztosítunk.

Kedvező ajánlatok

Téli kikapcsolódás az egész család számára! Ingyenes oktatás, igény szerint kedvezményes sífelszerelés, családbarát helyszínek, színvonalas szállások, extra kedvezmények!

Slideshow elrejtése

Ingyenes oktatás

Az oktatást a Pasaréti Síiskola szakoktatói végzik.

Minden 4 év feletti gyermeknek napi 2x2 óra ingyenes oktatást biztosítunk kezdő és haladó szinten. A gyermekek oktatását játékos gyakorlatokkal, csokiszedegetéssel, kalandsível színesítjük. (Kiv. Gerlitzen*)

A felnőttek számára ingyenesen, fakultatív oktatást biztosítunk kezdő szinten napi 1 x 2 órában.  (Kiv. Gerlitzen*)

(*Kivéve Gerlitzen, ahol egyes ajánlatoknál 4 napon keresztül napi 1 x 1,5 óra ingyenes kezdő  oktatást biztosítunk. )

Az oktatásra irodánkban előzetesen szükséges jelentkezni, mert a létszámtól függően küldjük ki oktatóinkat!

Extra kedvezmények

Ügyfeleinknek az alábbi extra kedvezményeket biztosítjuk a TandT Sport üzletében: 
- vásárláskor 15% kedvezmény,
- sí és snowboard felszerelés kölcsönzés 30%,
- sí és snowboard szervíz 15%!

A sífelszereléseket érdemes már az előleg befizetésekor lefoglalni, hogy a szettek a túra idején valóban rendelkezésre álljanak!

Kölcsönzőnk elérhetősége:
Budapest II. ker. Lövőház utca 16. (Mammutnál) Nyitva: H-P: 10-19h SZ: 10-16h V: ZÁRVA
Tel.: +36 70 376 06 54, +36 70 198 6948, +36 1 438 3569,

Biztosítás

Irodánk számára Utasaink biztonsága a legfontosabb külföldi tartózkodásuk idején is. Utasbiztosításban együttműködő partnerünk az  AEGON Biztosító.Irodánkban kedvezményesen köthető AEGON Világlátó Arany fokozatú utasbiztosítás Szlalom kiegészítéssel, mely téli sportbalesetekre is kiterjed!

 

Napi díja:

550 Ft/fő/nap felnőtteknek 750 Ft helyett!

430 Ft/fő/nap gyerekeknek 14 éves korig.

 

Termékismertető: >>>KATT<<<

Biztosítási szabályzat: >>>KATT<<<

Díjtáblázat: >>>KATT<<<

Útlemondási biztosítás

Előreláthatatlan, kellemetlen események gyakran odáig vezetnek, hogy egy lefoglalt utazást annak megkezdése előtt kell lemondani, vagy néhány nap elteltével félbe kell szakítani. Az Útlemondási biztosítással optimálisan védekezik az ilyen esetben felmerülő magas költségekkel szemben.

Az útlemondási biztosítást a foglaláskor, előleg befizetéskor szükséges megkötni. Az utazás megkezdését megelőző 14 napon belül már nem köthető! BBP biztosítással együtt díja a részvételi díj 1,3%-a és 0% önrészes, csak útlemondási biztosítás esetén 1,5% és 20% önrészes.

 

Szerződési feltételek: >>>KATT<<<

Termékismertető: >>>KATT<<<

Buszos utazás

A kiváló minőségű, 5 csillagos autóbusz-park és a nagy gyakorlattal rendelkező, rugalmas gépkocsivezetők garantálják a problémamentes és biztonságos utazást vendégeink számára. Az autóbuszok maximálisan megfelelnek a nemzetközi elvárásoknak, mind műszakilag, mind felszereltségüket tekintve. 

Kínálatunkban 8-fős kisbusztól a 80 fős emeletes autóbuszig minden megtalálható, melyek dönthető, kiemelhető ülésezéssel, légkondícionálóval, konyhával, toalettel, TV-vel, DVD lejátszóval felszereltek.