kep kep

Ingyenes síoktatás

3 év feletti gyermeknek és felnőttnek (utóbbiak esetében opcionális) napi 2x2 óra ingyenes oktatást biztosítunk a tudásuknak megfelelő szinten. Rövidebb turnusaink esetében a haza utazás délelőttjén 1x2 óra oktatással zárjuk a programot.

Kedvezmények üzletünkben

Ügyfeleink a tandtsport üzletében az alábbi kedvezményre jogosultak: 15% kedvezmény vásárlásra, 20% kedvezmény felszerelés kölcsönzésre és szervizre.

Slideshow elrejtése

Hintertux gleccser (Tirol)

Pályaadatok:

Magasság: 1500 - 3250 m

 

Szintkülönbség: 1750 m

 

Távolság Budapesttől: 736 km

Sípályák hossza: 59 km, 12 km   29 km  18 km Liftek száma: 21,  6   6   9

HINTERTUX a Nr.1 Gleccser a világon! 3 250 m magasságával Ausztria egyetlen gleccsere, mely egész évben síelhető! Mindegy, hogy a síelés vagy a snowboardozás megszállottja vagy, baráti társasággal vagy családdal utazol, freeride vagy freestyle, a Hintertux-gleccseren biztosan megtalálod a számodra megfelelő lejtőt, ahol tökéletesen karbantartott, hóbiztos pályák,  színvonalas gasztronómiai kínálat és lélegzetelállító természeti környezet vár!

A szűzhavat kedvelők álomszerű freeride pályákon élvezhetik a szabad sízés örömét, funslope pályája is bőven tartogat kihívásokat, de itt található Ausztria legmagasabb és egyben az Alpok egyik legjobb freestyle parkja, a Betterpark Hintertux is! A parkról készült videóért katt ide: <<<KATT>>>

A hely egyik különlegessége az a "Gletscherbus" névre keresztelt funitel típusú kabinos felvonó, amely stabilsága révén még nagy szélben is gond nélkül fel tudja szállítani az utasokat a csúcsra. 

Kreischberg (Stájerország)

Pályaadatok:
Távolság Budapesttől: 460 km
Sípályák hossza: 42 km,  17 km  16 km  9 km
Liftek száma: 14,  3  4  7

Kreischberg családias, könnyen átlátható pályarendszere mindenféle nehézségű pályákat tartogat számunkra. Idei szezonban 5 alkalommal látogatunk el a síterepre, ahol 2 szállás közül is lehet választani.

A magyar síelők által régóta kedvelt murtali sírégió legnagyobb hegye Kreischberg, mely a Snowboard és Sí Országos Bajnokság állandó helyszíne, de adott már otthont a Sí és Snowboard Freestyle Világbajnokságnak is. Családias, könnyen átlátható pályarendszere mindenféle nehézségű pályákat tartogat számunkra. Idei szezonban 5 alkalommal látogatunk el a síterepre, ahol 2 szállás közül is lehet választani: a Ferienpark-ban különböző nagyságú apartmanok önellátással, a Cluhotel-ben szállodai szobák félpanzióval foglalhatóak.

Dachstein West (Felső-Ausztria/Salzburg)

Pályaadatok:
Távolság Budapesttől: 520 km
Sípályák hossza: 160 km,  57 km  95 km  8 km
Liftek száma: 55,  13  13 29

Szilveszteri ajánlataink helyszíne Salzburg és Felső-Ausztria határán található Dachstein-West. Igazi családbarát sí centrum: varázsszőnyeggel felszerelt tanulópálya, gyerek versenypálya, Rookie park biztosítja egyszerre a tanulást és a szórakozást a gyerekek számára. A kihívást keresőknek ajánljuk a 44 km-es Panoronda síszafarit vagy a 67%-os lejtéséről híres "Wilde Hilde" fekete pályát, de snowpark, sebességmérő pálya, és funpark is gondoskodik a változatos időtöltésről. A szállásra két opciót kínálunk: a minden igényt kielégítő 4-csillagos wellness szállodát és az egyszerűbb, viszont a lifthez közelebbi 3-csillagos szállodát. 

Lachtal (Stájerország)

Pályaadatok:
Távolság Budapesttől: 445 km
Sípályák hossza: 36 km,  7 km   16 km   3 km + 10 km kijelölt erdei sípálya
Liftek száma: 10,  2  8

A Pasaréti lejtő után bátran nevezhetjük Lachtalt második otthonunknak, hiszen ide a kezdetek óta évente többször visszatérünk. A változatos és hóbiztos síterep Budapesttől könnyen megközelíthető. Számos gyermekbarát szolgáltatást kínálnak az apróságoknak: varázsszőnyeg, kötéllift, mini-szlalompálya, színes figurák, hullámpálya, kincskeresés, gyerektaxi. Az apartmanok közvetlenül a pályák mellett találhatóak, kényelmes pihenést biztosítanak az egész napi fáradtság után.

 

Bad Kleinkirchheim (Karintia)

Pályaadatok:

Távolság Budapesttől: 525 km
Sípályák hossza: 103 km,  18 km  77 km  8 km
Liftek száma: 24,  4  6  14

Bad Kleinkirchheim a 103 km-nyi változatos pályarendszerével színtiszta élmény az egész családnak. A vendégek gyors, várakozás nélküli szállításáról 24 lift gondoskodik. A széles, kezdőknek alkalmas pályáktól egészen a világkupa pályáig mindenki megtalálja a tudásának megfelelő lejtőt. A lesikláson kívül is számtalan program közül választhatunk: kidsslope, snowpark, snow tubing, szánkópálya, sífutás, hótalpas túrák, wellness fürdők. Színvonalas, 4-csillagos pályaszállásunkon minden adott, ami a feltöltődéshez szükséges.   

Nassfeld (Karintia)


Pályaadatok:
Távolság Budapesttől: 565 km 
Sípályák hossza: 110 km,  30 km  69 km  11 km
Liftek száma: 27,  5  9   16  
 

Tavalyi újdonságunkat szerettétek, ezért visszatérünk az Ausztria és Olaszország határán fekvő Nassfeld-re. Itt minden adott, ami egy tökéletes síeléshez szükséges: A síterep nagysága - 110 km! -, változatos nehézségű sípályák, modern sífelvonók és az egész szezonban kitartó, bőséges hóréteg és a magas napsütéses órák száma nagyon meggyőző. A Franz Ferdinand Mountain Resort pályaszállásunk is jól vizsgázott, így idén két alkalommal is vendégeskedünk itt.

Gerlitzen Alpe (Karintia)

Pályaadatok:
Távolság Budapesttől: 525 km
Sípályák hossza: 60 km,  13 km   29 km   3 km + 15 km freeride
Liftek száma: 15,  1  7  7
 

Korábbi helyszínünkre visszatérünk, ezúttal egy színvonalasabb pályaszállással. Gerlitzen 45 km-es pályarendszere kiválóan alkalmas családi kikapcsolódásra, hiszen minden korosztály számára tartogat kihívásokat. A pályáról szemet gyönyörködtető látvány tárul elénk, szép időben egészen ellátni a Szlovén határig. A kihívások szerelmeseit 100 m széles carving pálya várja, de találunk még FIS és borardercross pályát is. A sípálya felső részén freeride és a freestyle is kipróbálható.

Stuhleck (Stájerország)

Pályaadatok:
Távolság Budapesttől: 300 km
Sípályák hossza: 26 km, 20 km  6 km
Liftek száma: 10,  4  6
 

Idei szezonunk egyik újdonsága a hétvégi túrák, melyeknek helyszíne a Budapesttől alig 300 km-re fekvő Stuhleck. A könnyű megközelíthetőségét kihasználva szerettünk volna azon ügyfeleinknek is lehetőséget biztosítani oktatóinkkal havon történő csúszásra, akik csak rövidebb kiruccanást engedhetnek meg maguknak. Tökéletesen karbantartott széles, hosszú pályáin, valamint a FIS versenypályáján kívül egy éjszakai pályával, 5 km hosszú szánkópályával, snowparkokkal, egy snow tubing pályával, és vendéglátóegységeivel áll az idelátogatók rendelkezésére.

Katschberg (Karintia/Salzburg)


Pályaadatok:
Távolság Budapesttől: 505 km
Sípályák hossza: 70 km,  10 km   50 km   10 km
Liftek száma: 16,  3  5  8

A Karintia és Salzburg tartomány határán fekvő sírégió ragyogó lehetőségeket nyújt a síelést kedvelőknek. Változatos, hóbiztos, tökéletesen karban tartott, széles pályái garantált sí élményeket nyújt a család minden tagjának, itt található az Alpok egyik leghosszabb pályája (5,6 km) is. Szállásunk 1640m-en található színvonalas pályaszállás tágas apartmanokkal, igény szerint ellátással, pihentető wellness részleggel.